Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

From Athens to Coachella

Το Coachella Valley Music and Arts Festival είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ξακουστά φεστιβάλ στον κόσμο, στα οποία κάθε χρόνο συμμετέχουν πολλά "βαρβάτα" ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος της ροκ, εναλλακτικής, indie και ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.
Το line-up τρελαίνει κάθε μουσικόφιλο: δύο 3ημέρα με Radiohead, James, Black Keys, M83, Pulp, Arctic Monkeys, Justice, La Roux, Modeselektor, Gotye, Kasabian, Rupture, Vaccines, Cat Power και δεν τελειώνει...

Ανάμεσα, λοιπόν, σε όλα αυτά τα "θηρία" ξεπετάγεται και το όνομα Keep Shelly in Athens! Είναι παιδιά δικά μας, που -ευτυχώς- έφυγαν από την Ελλάδα για να διαδόσουν τη μουσική τους και εν τέλει πέτυχαν αυτό που καμιά ελληνική μπάντα δεν έχει καταφέρει: συμμετοχή σε ένα τέτοιο παγκόσιμο γεγονός.

Keep Shelly In Athens: ένα μουσικό ντουέτο (RΠЯ και Sarah P) από την Κυψέλη, που δημιουργεί και πειραματίζεται πάνω στην ηλεκτρονική μουσική, με εκπληκτικά αποτελέσματα. Πέσαν στην αντίληψή μου όταν άκουσα κατά τύχη το Hauntin' me, από τότε έγινα πιστός fan "με κλειστά τα αυτιά" και κάθε μουσικό κομμάτι διακαιώνει το γεγονός αυτό.
Με όπλο το ταλέντο και το internet (όχι τα κυκλώματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας) μπήκαν στο μάτι εκείνων που έπρεπε (pitchfork, gorilla vs. bear) και κατάφεραν να βρίσκονται συνεχώς on the road to north-american tour και εμφανίσεις στην Αγγλία και όπου αλλού αποκτούν φίλους.
Δεν έχω σκοπό τώρα να κάνω review για τους KSiA -θα γίνει σε άλλο post-.
Το μόνο που θέλω τώρα είναι να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου!
Πολλά μπράβο παιδιά!
Καταφέρατε κάτι που για άλλους παραμένει απλά όνειρο θερινής νυκτός. Να σκάσουν όλοι απ' τη ζήλια τους!

Πόσο καιρό έχω που σας φωνάζω για τους Keep Shelly In Athens;
Από την αρχή σας έλεγα, ακούστε KSiA και θα με θυμηθείτε.
Με θυμηθήκατε τώρα;
Δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες και συ...